HelpenKiezen | Helder in hypotheken

Visie

 

Goed nieuws voor u!


Bedrijven die roepen dat het belang van de klant voorop staat, terwijl ze eigenlijk voor de snelle winst gaan, zullen langzaam maar zeker allemaal verdwijnen.

Vele advies organisaties die groot zijn geworden in een tijd dat gemakkelijk veel geld kon worden verdiend, zullen een flinke omslag moeten maken. Zij hebben een organisatie die is gebaseerd op hoge (provisie)inkomsten per klant. De verplichte provisie transparantie maakte het al lastig om hun hoge inkomsten te verantwoorden. Andere manieren/middelen werden gezocht om dezelfde hoge inkomsten te behalen, zodat dure managers, marketingcampagnes en kantoorgebouwen betaald konden worden. Denk hierbij aan hoge uurtarieven, waarbij je van te voren niet weet, hoeveel uren je moet gaan betalen, of hoge vaste tarieven in combinatie met dure service abonnementen.

 

Om u nog beter te beschermen tegen deze "hypotheek-verkopers" geldt vanaf 1 januari 2013 is een provisie verbod. Er valt geen winst meer te behalen uit provisies en alleen zij die zich kunnen en willen aanpassen aan deze "nieuwe tijd" zullen overleven.

HelpenKiezen is geboren in deze "nieuwe tijd". Ons bedrijf is geboren met de visie om te helpen. Wij adviseren. Vanzelfsprekend zullen wij ook ons brood moeten verdienen, maar wel op een eerlijke, verantwoorde manier. Wij leggen de basis met een laag kostenmodel en een platte organisatiestructuur, waardoor wij kunnen werken tegen een scherp tarief en ons kunnen richten op de unieke kwaliteit van ons advies. Wij willen niet sturen, maar uitleggen. Wij willen u helpen kiezen. Bovendien hoeft u van ons na het afsluiten van de hypotheek niet te betalen voor service. Hier heeft u in onze ogen gewoon recht op. Wij zorgen graag voor u.