HelpenKiezen | Helder in hypotheken

Belofte

 

HelpenKiezen werkt anders.

Waar wij voor staan, geven wij weer in onderstaande beloften.

Klantwaardering staat voorop
Alles wat wij doen, draait om u, omdat wij u nodig hebben. Wij laten zien dat we echt anders werken. Niet alleen met onze scherpe tarieven en met de hoge kwaliteit van ons advies, maar ook met de goede service. Wij vinden het belangrijk dat u voelt, dat u voor ons geen nummer bent, maar een klant waar wij blij mee zijn. Wij staan voor u klaar als het goed gaat, maar ook als het even tegen zit. U, als klant, komt absoluut op de eerste plaats. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vaste prijs
Wij werken altijd met een vooraf afgesproken tarief. Na het inventariseren van uw wensen en doelstellingen, maken wij samen met u een vaste prijsafspraak. U weet dus meteen waar u aan toe bent. U hoeft ook niet bang te zijn om te worden gestuurd naar een hogere hypotheeksom of een bepaald (onnodig) verzekeringsproduct. Wij hebben immers geen enkel financieel belang bij de keuzes die u maakt.

Geen aanvullende kosten
Als we de vaste prijsafspraak hebben gemaakt, houden wij ons hier aan. Bij ons betaalt u helemaal niets voor de service nadat de hypotheek is afgesloten, oftewel de nazorg. Wij vinden dat u daar gewoon recht op heeft.

Eerlijk en recht door zee
Wij werken tegen een vooraf afgesproken vast bedrag. Wij hebben geen belang bij uw keuze als het gaat om de geldverstrekker, de hoogte of de vorm van de hypotheek.
Mocht het voor ons onmogelijk zijn om uw wensen te vervullen, dan zullen wij dat eerlijk zeggen. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.

Communicatie
Wij zullen er alles aan doen om uit te blinken in communicatie. Onze lijnen zijn kort, dus u komt altijd rechtstreeks in contact met uw adviseur of met een ondersteunend assistent waar u kennis mee heeft gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel antwoord geven op uw vragen. Wij nemen ook zelf het initiatief om u op de hoogte te houden van de status van uw dossier. Wij zijn proactief en berichten u ook over toekomstige wijzigingen, die voor u van belang kunnen zijn.

Kritisch op onze leveranciers
Als bemiddelaar doen wij zaken met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars. Wij blijven kritisch kijken naar de door hun verstrekte serviceniveaus. Ook zullen wij onze ervaringen met geldverstrekkers met u delen, zodat u weet waar u voor kiest.

Kritisch op onszelf
Wij vinden het erg belangrijk om ook kritisch naar onszelf te blijven kijken. Uw mening is daarbij leidend. Uw feedback hebben wij nodig om onszelf te blijven aanscherpen en zodoende te kunnen blijven voldoen aan uw wensen en aan de eisen van de tijd.

Integer
De aanschaf van een financieel product is heel persoonlijk. Wij zullen uiterst voorzichtig omgaan met al uw persoonlijke gegevens. Deze zullen enkel en alleen worden gebruikt t.b.v. uw eigen dossier en niet worden verstrekt aan derden. Wij zullen alleen informatie aan een derde partij verstrekken als u hiervoor zelf toestemming heeft gegeven en als deze partij in uw belang iets voor u kan betekenen.

Bekwaam
Onze adviseurs zijn minimaal gecertificeerd als Erkend Hypothecair Planner (HBO niveau). Jaarlijks worden ze bijgeschoold om hun diploma en het niveau te kunnen behouden.

 

Beheerst beloningsbeleid

Wij hanteren een beheerst beloningsbeleid. Dit houdt in dat wij met ons beloningsmodel voorkomen dat onze adviseurs geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en het niet nakomen van onze zorgplicht. De beloning van onze werknemers staat volkomen los van het soort product en/of de aanbieder die geadviseerd wordt. Tevens toetsen wij onze werknemers in klanttevredenheidsonderzoek, waarbij aan vastgestelde criteria dient te worden voldaan om kwaliteit te blijven waarborgen. Hiermee creëeren wij een eerlijke en gezonde werkomgeving, waarbij het belang van de klant ook op de lange termijn voorop staat.